HSP en B2B

Omdat hooggevoeligheid voor vele contexten nog onbekend terrein is, wil ik meer bewustwording en praktische tools daarrond aanreiken. Je kan mij contacteren om integrale workshops en trajecten op maat uit te werken.

LEERKRACHTEN LAGERE EN SECUNDAIRE SCHOLEN 

Hoogsensitieve kinderen ervaren snel over- of onderprikkeling. Hiervoor is het belangrijk om te kijken naar de hele context zodat de gevoeligheden een plaats en erkenning krijgen. Het is belangrijk om de eigenwaarde van kinderen en jongeren te bewaken binnen de klas. Voor scholen bied ik graag workshops op maat aan voor leerkrachten om hun hooggevoelige leerlingen beter te begrijpen. Als hooggevoelige leerkracht kon ik gauw de gevoelige leerlingen van de minder gevoelige onderscheiden en hen helpen zakken in hun stressniveau. 

Ik kan ondersteuning bieden tijdens een naschoolse opvang alsook workshops geven aan schoolmedewerkers om deze groep beter te begrijpen.

THERAPEUTEN EN COACHES

Een workshop of bijscholing volgen over hoogsensitiviteit is zeer waardevol voor jezelf als je klanten. Je gevoeligheden als kwaliteit inzetten is ontzettend belangrijk en impactvol voor je dagelijks werk. Deze workshops zijn individueel te volgen tijdens de How To HSP workshops bij Into Flow. Daarnaast kan je me apart boeken voor deze in je groepspraktijk te brengen.

BEDRIJVEN

Ken je een werknemer die gevoelige oren heeft en vraagt om een hoofdtelefoon of een aparte ruimte om in te werken? Hoogstwaarschijnlijk werkt er minstens één hooggevoelige werknemer bij jou in dienst. Zeker 20% van de bevolking scoort positief op een HSP test. Voor leidinggevenden is het aangeraden om de noden van die werknemers in kaart te brengen en hen de ondersteuning bieden. Neem contact met me om een workshop uit te werken om deze mensen beter te begrijpen.

Wil je meer weten over je HSP kwaliteiten? Hoe zou jij je willen voelen in je flow? Geef je innerlijke artiest wat liefde en observeer wat er dan verandert in je lichaam en leven.
Voor meer info, stuur mij een mailtje.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.