Individuele begeleiding

Voor een persoonlijke opvolging van jouw proces, is individuele begeleiding aangewezen. Deze sessies gaan door in de groepspraktijk De Boom in Weerde.

HSP COACHING

HSP staat voor Highly Sensitive Person en betekent dat iemand een grotere prikkelgevoeligheid heeft dan gemiddeld. Via de zintuigen worden er extra prikkels opgevangen. Zo is iemand visueel overprikkeld bij het zien van rommel of een detail dat aan anderen voorbij gaat. Met speelse oefeningen help ik jou verbinden met je hooggevoeligheid. We bekijken welke zintuigen overprikkeld zijn en hoe we jouw gevoeligheid tot een gave kunnen transformeren. 

Een HSP coachingstraject bevat minstens vijf sessies van een uur. Afhankelijk van je vraag kunnen daar nog sessies bijkomen.

Om te testen of je hooggevoelig bent, raad ik aan om de HSP test en de Stress test van Centrum Open Mind in te vullen en een screenshot te nemen van je resultaten. Deze bekijken we tijdens de eerste sessie.

CREATIEVE COACHING

Creatieve coaching is een andere, maar vooral een speelse manier om je proces in kaart te brengen. Creatieve werkvormen komen hier sowieso aan bod.

In het begin van de intake sessie starten we met een kennismakingsgesprek, zodat je mij en mijn werkwijze beter leert kennen. Hier bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen. Daarna komen we in beweging, dit kan zijn dat we een creatieve opdracht doen, gaan bewegen of een visualisatie doen. Beetje bij beetje vergroten we jouw comfortzone en kan je je eigen beweging maken.

Een coachingstraject bevat meerdere sessies en we beginnen met vijf sessies die elkaar snel opvolgen, twee- of driewekelijks. Verder kunnen er nog sessies bijkomen afhankelijk van jouw vraag en behoefte.

We kijken samen hoe we op een plezierige manier terug leven in jouw proces blazen. Zo kan je weer je leven oppakken en vormgeven zoals jij dat wil. Proef wat creatieve coaching voor jou kan doen in dit eerste hoofdstuk van mijn creatieve chakra gids.

COACHING | 1 OP 1

Tijdens de coaching is er steeds ruimte voor gesprek en je bent vrij om te doen en laten wat je wilt met de technieken en ideeën die ik je aanreik. Je kan ook aangeven als je meer tijd voor een sessie wil nemen door bv. samen een vision board te maken. Stuur me een mailtje of laat een berichtje achter via het contactformulier. Je kan me vinden bij Groepspraktijk De Boom in Weerde.

Tarieven vanaf 01/01/2022

HSP-coaching sessie - 60 min - €65

Creatieve coaching sessie - 60 min - €65

Wil je meer weten over je HSP kwaliteiten? Hoe zou jij je willen voelen in je flow? Geef je innerlijke artiest wat liefde en observeer wat er dan verandert in je lichaam en leven.
Voor meer info, stuur mij een mailtje.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.