Workshops en trajecten

Zelf aan de slag gaan met thema’s als hooggevoeligheid en creativiteit is zeker mogelijk. Hier gaat het over het aanbieden van een tijd en plek waarbij je open minded binnenkomt en terugkeert vol leerrijke ervaringen. Ontdek hier ook een gratis challenge om dagelijks een kwartiertje aan zelfzorg te doen in de vorm van creatieve ontspanning, ademhalingsoefeningen en vegan recepten.

MAAK CREATIVI-TIJD VRIJ - UITGESTELD TOT NAJAAR 2022

Een creatief coachingstraject waar een moment en plek voor de creatieve zoekers ontstaat, waar we elkaar in kleine groep ont-moeten en in het maken verbinden.

Uitgesteld tot najaar 2022.

HOW TO HSP WORKSHOP WEEKEND

In de ‘How To HSP’ workshop maak je je handleiding voor jezelf als hoogsensitieve persoon in een wereld vol verandering. We creëren samen een veilige omgeving waarin we leren over onze gevoeligheden en hoe we ons HSP zijn kunnen neerzetten als kwaliteit. Je krijgt kaders mee over HSP en wisselt in kleine groep (maximum 8 personen) ervaringen uit waarmee we elkaar kunnen helpen en versterken. 


De volgende data in 2022 komen eraan.

15 Minutes Today To ... Challenge

Begin 2021 organiseerde ik samen met Judith Devlieger en Lieselot Ral een challenge om het jaar goed in te zetten. We daagden mensen uit onze omgeving uit om dagelijks een kwartiertje aan zelfzorg te doen. De deelnemers kregen filmpjes te zien rond ademhaling (Judith van IntoFlow), plantaardig koken (Lieselot van Lizzy Lottie Lotus) en creatieve ontspanning (yours truly).

Deze challenge liep van 3 tot 24 januari 2021. Ze is nu gratis te bekijken op YouTube. Maak zelfzorg weer prioriteit en begin er vandaag mee!

JOUW CREATIEVE CHAKRA GIDS

Iedereen is creatief! Want creatief zijn gaat over het vermogen om te creëren. Dat gaat van het maken van soep, doodles maken for fun, tot het inrichten van je leefruimte. We herontdekken in Jouw Creatieve Chakra Gids wat het is om creatief te zijn aan de hand van de chakra’s. In deze creatieve gids maak je 7 ontdekkingstochten die je creatief vuur weer aanwakkeren.

Wil je meer weten over je HSP kwaliteiten? Hoe zou jij je willen voelen in je flow? Geef je innerlijke artiest wat liefde en observeer wat er dan verandert in je lichaam en leven.
Voor meer info, stuur mij een mailtje.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.